ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ ОРГАНИЗАЦИЈА РАДА У ШКОЛСКОЈ 2020/2021.ГОДИНИ – ДРУГИ ЦИКЛУС

1. Настава почиње уторак 01.09.2020.
2. Ученици од 5-8 разреда похађају наставу пре подне у две групе (одељења се деле у две групе А и Б): једна група од 7,45-10.40 часова а друга од 11.00-13.40 часова. Ученици улазе у школу на ђачки улаз ,стоје на обележено месту за њихово одељење у колони по један на 1.5 метара размака.
3. Ученици недељно мењају време доласка у школу.
4. Свако одељење има своју учионицу,не мањају је сем и случају кад имају Физичко и здравствено васпитање ,одлазе у салу и Информатику, одлазе у информатички кабинет.

5. Часови наставе су скраћени на 30 минута, ученици имају 5 часова дневно. Ученици ће тоалет користити за време наставе по потреби ученика, да би се избегла већа окупљања и мешања са другим ученицима. Ужину ће ученици добијати у учионици за време дестоминутног одмора између 2 и 3 часа.
6. Ужина и ручак служиће се ученицима који то желе од 7. септембра 2020.године.
7. Ученици морају носити маске од уласка у школско двориште до
седања у своју клупу у учионици и увек када се крећу по згради школе, а када седе у клупи за време часoва– ношење маски биће у договору са наставником у зависности од активности које дете обавља на часу.
8. Родитељ је дужан измерити температуру детету пре поласка у школу. Дете које има повишену температуру или било који симптом грипа(кашаљ,малаксалост…)не шаљемо у школу већ водимо код изабраног лекара и у исто време обавештавамо разредног старешину о томе. Молимо Вас да ову меру строго поштујете јел од ње у многоме зависи да ли ћемо наставу
похађати у школи или преко портала.

Директор школе
Владимир Карановић